Stichting Voorlichting Nabestaanden

Crematorium PC Hooft Hoorn2

Stivona: Stichting Voorlichting Nabestaanden werd opgericht door Theo Conijn. Gelet op mijn ervaringen met de wereld van de uitvaart (mijn boekje ‘ Notities voor Later’ is een bestseller) mag ik Theo bij zijn droom adviseren. Leuk voor mij is de her-introductie (door Theo) van de UITVAARTBUS, in de jaren ‘90 door mij bedacht doch voor dat hij een meter had gereden, werd het concept gestolen door de Belgische bussenbouwer Van Hool. Inmiddels zijn uitvaartbussen in ons land bij uitvaarten niet meer weg te denken. Informatie: www.stivona.nl

Mensvriendelijk Verantwoord Ondernemen

De creatieve denker ziet het onzichtbare, voelt het ontastbare en bereikt het onmogelijke.

CHARLES LOURENS 
Oosthuizerweg 26 c
1463 LM Noordbeemster
E: chjl@xs4all.nl
T: 06 51 843 778